30% rabatt på alla solglasögon

Skydda dina ögon samtidigt som du ser bra ut. Vi har 30% rabatt på alla solglasögon både med och utan styrka. Välj bland många kända varumärken som Ray-Ban, Oakley, Victoria Beckham, Mau-Jim och många fler

Nytt revolutionerande glas som bromsar utvecklingen av närsynthet

Förutom att korrigera synfelet visar forskning att vårt nya MiYOSMART-glas bromsar in närsynthetens utveckling med i genomsnitt 60 % och stoppar den helt hos 21 % av användarna. MiYOSMART – det smarta sättet att behandla närsyntheten hos barn och ungdomar.

Veckorna 28 & 29 har vi stängt för semester

Vi har stängt för semester veckorna 28 & 29 och önskar alla våra kunder en härligt solig sommar (men glöm inte att skydda ögonen).

Vi tackar vår underbara Gerd

Nu jobbar Gerd sin sista dag och vi är otroligt tacksamma för alla år du varit hos oss. Du kommer alltid att vara vara en stor och viktig del av Optiker Karvik. Vi och alla kunder kommer att sakna dig i butiken men nu får du istället njuta av din…

Häng med på vår nya fotografering

Genom åren har vi gjort många fotograferingar med olika teman. Det är nu dags för ännu en och denna gång ger vi oss ut på expedition i vildmarken. Hänga med och se vad som händer bakom kameran genom att följa oss på Instagram eller Facebook.

Köp linser tryggt och bekvämt

I vår nya webshop kan du nu handla dina kontaktlinser tryggt och bekvämt. Välj att få dem hemskickade eller att hämta dem i butiken. Passa även på att besöka vårt ögonapotek där du hittar allt från fuktande droppar till kosttillskott.

Tillhör du en riskgrupp – få butiken för dig själv

Med anledning av COVID19 har vi utökat våra rutiner kring hygien och hälsa. Vi ber även alla våra kunder att respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tillhör du en riskgrupp kan vi erbjuda dig att besöka oss när inga andra kunder är i butiken. Ring oss för mer information.